Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Arctic Securities

Hva skal Arctic Securities være mest kjent for? Vi hjalp de med oppdatert merkevareplattform, UX, design og front-end utvikling på ny nettside.

Prosjekt
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Arctic Securities
Prosjekt: Webside/branding
År: 2016

Arctic Securities er en ledende, uavhengig norsk investeringsbank. De spesialiserer seg innenfor corporate finance transaksjoner, rådgivning, verdipapirsalg, trading, oh egenkapital- og kredittforskning.

Arctic Securities er en kjent merkevare innen investment banking, men hva skal den være mest kjent for? I et tett samarbeid med kundens eget team og tekstforfatter Nils Petter Nordskar, utviklet vi en oppdatert merkevareplattform. All ekstern kommunikasjon bygger i dag på denne, og vi i Good Morning har selv gjort et forsøk på å leve opp til ett av Arctics viktigste kjennetegn - ”Excellence in Execution”.

Vi ga profilen og logoen en liten ansiktsløfting, definerte farger, bildestil, bakgrunner samt UX/design og front-end-utvikling av nettsiden. Den visuelle retningen spant videre på det arktiske, hvor blått ble hovedfargen, komplementert med et sett tilleggsfarger. Vi jobbet tett sammen med lederteamet i Arctic og IT-avdelingen i hele prosessen. Arctic selv stod for integrasjon mot egen back-end.

Besøk nettsiden her

Flere jobber

AB Invest / Nordvik Innlandet

Mjøskanten

Profil, nettside, print, annonsering
Continue reading
Selva Shrimps

Bærekraftige reker

Vi har kunder over hele verden, også i Vietnam
Continue reading