Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Avis

Avis Søndagsturer

For Avis og Frivillighetssentralen har vi utviklet en helt ny tjeneste: Hvis du er villig til å ta med deg en som virkelig trenger det på en biltur, så skal du få låne bilen gratis hele søndag. Noe som ikke bare varmet hjerter, men faktisk ga Avis økte inntekter også.

Om prosjektet
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: AVIS Harstad/Narvik
Prosjekt: Søndagsturer
År: 2016

I vinterhalvåret er det langt færre turister i Nord-Norge, noe som går hardt ut over utleiemarkedet for biler. Samtidig vet Avis at behovet for leiebil fortsatt er tilstede blant den øvrige befolkningen. Problemet er bare at Avis ikke er "top-of-mind" hos folk flest i mørketiden.

Vi vet også at mørketiden kan være svært tung, spesielt for eldre ensomme mennesker. Derfor lanserte vi konseptet "Søndagsturer" der du kan låne Avis beste biler gratis mot at du tar med deg en som trenger litt ekstra selskap med ut på tur.

Se filmen som gikk viralt

Video thumbnail

Lokalbefolkningen i Narvik og Harstad omfavnet tjenesten. Promofilmen der Åse blir tatt med på tur i en fin Mercedes ble delt i sosiale medier, og i løpet av kort tid hadde over 50 000 mennesker sett filmen. Og her er det verdt å huske at de to byene bare har ca 42 000 innbyggere.

Avis Harstad opplevde en 100% økning i private utleie og rapporterer at de daglig mottar positiv tilbakemelding når kundene går ned i butikken. Ordførere i både Narvik og Harstad har registrert seg som sjåfører, og konseptet Søndagsturer går nå nasjonalt.

Se case filmen

Video thumbnail

Flere jobber

Trafikkforsikringsforeningen

Ulykkesfuglene på elsparkesykler

Reklame
Continue reading
Gigaboks / Norgesgruppen

Lansering av ny butikkjede

Visuell identitet, reklame og web
Continue reading