Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Mspa

Bobler til folket

Når man slapper godt av i et boblebad fra Mspa.no, blir alt annet uviktig og hverdagens utfordringer fjerne.

Om prosjektet
År: 2019

Bobler til folket

Det skjer noe med en gang man kommer opp i et boblebad med 40 deilige varmegrader og musklene blir massert av tusenvis av bobler – man slapper bare så totalt av. Og når man slapper så godt av, så blir alt annet uviktig og hverdagens utfordringer fjerne. Dette er innsikten bak de nye filmene Good Morning har laget for boblebadleverandøren Mspa.no, hvor denne herlige avslapningen ender opp i svært så intime betroelser.

Mspa.no er allerede Norges mest solgte boblebadmerke med over 50.000 leverte enheter, men så utrolig deilig som det er å sitte i et og med så lave priser, er det ingen tvil om at det fortsatt er et kjempepotensial der ute, sier en entusiastisk Hugo Grimsrud i Mspa.no.

– Hugo kom til oss med spennende produkter, smittende engasjement og et åpent sinn, og lurte på hvordan han kunne doble salget. Det er jo en fantastisk oppgave, sier Eldar Skylstad som er strategisk rådgiver i Good Morning.

– Vi fant imidlertid kjapt ut at han allerede hadde gjort det meste riktig, med solide taktiske kampanjer og en god rigg på performance. Det som manglet var det man i gamle dager alltid begynte med, nemlig å bygge merkekjennskap og merkevare. Dermed presenterte vi et konsept for merket som er så pinlig vågalt at det forhåpentligvis vil skape vei i vellinga, selv innenfor et begrenset spredningsbudsjett.

Sølvsuper og Bjarte Arneson har stått for produksjon og regi.

Mandag

Video thumbnail

Naboen

Video thumbnail

Parfymen

Video thumbnail