Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
back
back
Circle K

Circle K Europe Stories

Nettside for mobil, nettbrett og desktop som viser hvordan en totalavtale med Circle K hjelper kunder i B2B-segmentet med å øke effektiviteten og redusere de totale transportkostnadene – herunder også C02-utslippene.

Prosjekt
Byrå: SMFB
Kunde: Circle K Europe
Prosjekt: Nettside
År: 2018

Sammen med SMFB har vi utviklet Circle K Stories - en nettside rettet mot B2B-markedet og daglig ledere samt flåtesjefer i transportselskaper og andre bedrifter med mange biler på veien.

Målet er å hjelpe til å bedre effektiviteten og redusere de totale transportkostnadene - herunder også C02-utslippene. Vi har fokusert på seks områder:

  1. Circle K hjelper deg å slippe ut mindre Co2
  2. Et godt nettverk av stasjoner over hele Europa
  3. Et bedre drivstoff som resulterer i lengre kjørelengde
  4. Høy komfort på alle stasjonene
  5. Reduserte administrative kostnader
  6. Full kontroll over alle kjøp

Besøk nettsiden her.

Gjennom intervjuer får man et godt innblikk i hverdagen til forskjellige selskaper som har totalavtale med Circle K, og hvorfor de er fornøyde. Det har vært viktig for oss at design og UX skal bidra til at innholdet oppleves ekstra engasjerende.

Nettsiden er utviklet for å fungere på 15 forskjellige språk. Det ble lagt mye vekt på å få Circle K sine “corporate guidelines” til å se best mulig ut på alle flater.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis pulvinar dignissim ex, sit amet congue lorem sollicitudin at. Nam tincidunt enim orci, id malesuada lorem finibus efficitur. Suspendisse id condimentum felis. Vivamus quis suscipit massa. Sed facilisis ac mauris ut egestas. Sed faucibus ex sollicitudin libero tincidunt gravida. Cras sed ante in massa posuere finibus fringilla non ante. Fusce vulputate viverra enim et consectetur. Etiam sit amet augue vel odio tempor luctus vel id risus. Cras fringilla tortor ac tellus faucibus cursus.

Vi har hatt veldig god erfaring med Good Morning. De har vært svært ryddige og pålitelige å jobbe med og svært proffe overfor oss og kunden vår. Utfordringen med å balansere mye informasjon, design og brukergrensesnitt ble løst meget godt, og resultatet er en moderne hub for en av Circle Ks viktigste B2B-satsninger fremover
— Henriette Valeur, Account Manager SMFB

Hva vi gjorde

Strategy

Brand strategy
Communication strategy

Creativity

Communication platforms
Content

Design / UX

UX/UI
Web design

Technology

Front-end web development
Back-end development

Flere jobber

Orkla

Orkla - På lag med magen

Nettside
Continue reading
Mini

Life with Mini.

Kampanje
Continue reading