Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Joh. Johannsen

Evergood - The Chase

Den nye filmen for EVERGOOD Kaffe hadde premiere 4. september 2017. Der hvor stemmen til Morgan Freeman ledet oss gjennom forrige film, blir det denne gang ikke sagt et ord. Målet er at handlingen taler for seg, akkompagnert med en låt som er i ferd med å ta av på norske hitlister: «Feel it still» av Portugal. The Man.

Prosjekt
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Evergood
År: 2018

I forrige film viste vi hvordan Evergood Kaffe blir til. Denne gangen har vi forflyttet oss til der hvor kaffen foredles og nytes.

Energinivået er mildt sagt kneppet opp mange hakk, samtidig som vi har dramatisert det faktumet at har du først fått smaken på Evergood Kaffe, så velges den gjerne igjen og igjen, sier Ted Allergoth, Markedsdirektør, Joh-Salg AS.

Mange har lurt på hva Evergood kaffe skulle finne på etter Morgan Freeman

– Morgan Freeman var en kjempesuksess, men ikke noe vi verken da eller nå hadde noen planer om å overgå eller etterfølge. Det viktigste har vært å lage en film som forvalter merkevaren Evergood Kaffe, men som også tar kaffen i gullkoppen videre inn i fremtiden, avslutter Ted Allergoth, Markedsdirektør, Joh-Salg AS.

Denne filmen skal gå på tv, kino og digitale flater. Produksjonsbyrå er Assembly Films i New York med hjelp av Seven Senses i Madrid. Regissør er Jorn Haagen, som også hadde regi på forrige film med Morgan Freeman.

Seks ganger i året sender Coop ut et Coop medlemsbrev til sine medlemmer, som inneholder oppskrifter og matlagingstips. I høstens utgave produserte vi en serie oppskrifter hvor vi forhåpentligvis gjør overgangen fra ferie til hverdag litt enklere for Coops medlemmer – i alle fall rundt frokostbordet eller til lunsj. Rettene skulle være perfekte til både frokost og lunsj, og inspirere til å benytte mer av den sunne og allsidige kornsorten fra Coop Gullbygg i maten!

Filmen 60 sekunder

Filmen 15 sekunder

Flere jobber