Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Nordvik Eiendomsmegling

Hva kan boligen koste?

Lurer du på prisen på en bolig? Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen “Nordvik bolig”, peke mobilkameraet mot huset eller leiligheten du, og prisestimatet dukker opp der og da. Enklere kan det ikke gjøres.

Om prosjektet
År: 2018

– Vi tror dette må være verdens raskeste måte å få et prisestimat på en bolig. Med opplysninger om hva flere boliger i samme område, gate og bygård har blitt solgt for tidligere gir appen en pekepinn på hva boligen vil koste i dag, sier administrerende direktør i Nordvik, Martin Kiligitto.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen som heter Nordvik Bolig, peke mobilkameraet mot boligen, og prisestimatet dukker opp. Hvis du vil ha informasjon om en bolig som er langt unna, kan du bruke kartfunksjonen, å søke opp boligens adresse.

Appen er derfor et nyttig verktøy både for boligkjøpere- og selgere, gjennom at man kan bli en "boligprisekspert" på områder eller bydeler man syns er mest interessante. Å se tidligere boligers solgtpriser og statistikk gjør at man lettere kan danne seg et bilde av boligmarkedet, også over tid. Det er nyttig kunnskap å ha med seg når man er på boligjakt, og man vet hva som er et “godt kjøp” i området.

Last ned appen fra App Store her. Appen ligger også tilgjengelig i Google Play, men da kun med kartsøk og ikke AR-funksjoner ved bruk av kamera.

Flere jobber

Landkreditt

Ny profil og design til Landkreditt

Visuell identitet, UX&UI
Continue reading
Utviklingsfondet

Ny nettside og profil for Utviklingsfondet

Nettside & profil
Continue reading