Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Kygo Life

Lansering av Kygo Life

Kygo Life skulle lanseres som en helt ny merkevare innen klær og elektronikk. Vi hjalp Kyrre med strategi, nettside, interaktiv brand film, reklamefilmer og innhold til sosiale medier.

Om prosjektet
År: 2016

Kygolife.com var navet i kampanjen og det var her målgruppen for første gang fikk møte Kyrre som noe annet enn bare en musiker - men som en person som også var opptatt av skandinavisk design og mote.

I tillegg til å vise kolleksjonen på nettsiden, lot vi målgruppen interagere med Kyrres historie gjennom en interaktiv film hvor vi fortalte hvordan Kyrre helt fra han var ung har vært opptatt av godt håndverk. På både desktop og mobil kunne brukeren selv skifte historier ved hjelp av spacebar og slik se Kyrre som ung og Kyrre i dag. Det gav brukeren en bredere og mer spennende fortelling enn en lineær profilfilm ville tillatt oss. Nettsiden er bygget med Craft CMS.

Besøk nettsiden på demolenke her.

Gjør oppmerksom på lang lastetid hvis det er lenge siden noen har vært inne på siden. Det er fordi server er satt opp med dvalemodus med inaktivitet.

Case film

Video thumbnail

Design til nettsiden

Reklamefilm for XXL

Video thumbnail

Reklamefilm for Expert

Video thumbnail

Flere jobber

Switchr

Ny profil og digital design til Switchr

Visuell identitet og design
Continue reading
Altere / UtilityCloud

Visuell identitet og nettside til UtilityCloud

Kommunikasjon, visuell identitet, nettside
Continue reading
Trafikkforsikringsforeningen

Ulykkesfuglene på elsparkesykler

Reklame
Continue reading