Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Nordvik Eiendomsmegling

Nordvik 2.0

Hvordan ser framtidens eiendomsmegler ut? Dette var oppgaven vi fikk da Nordvik brøt med Partners for å bli en selvstendig kjede. I løpet av fire måneder laget vi ny merkevarestrategi, ny identitet, ny nettside, nytt innholdskonsept og nye digitale tjenester som er helt unike for bransjen.

Om prosjektet
År: 2018

Å være en premiummegler i 2018 handler mer om å forstå et kresent publikum enn å spesialisere seg på én prisklasse eller et område i byen. For mange nordmenn er boligen mye mer enn et hjem - det er en levende interesse som vi har med oss hver dag. Nordvik skal hjelpe denne gruppen å realisere boligdrømmen sin, enten det er snakk om en villa på Smestad eller en treroms på Smedstua.

Et helt nytt interiørmagasin

Hvordan får du egentlig kontakt med potensielle kunder i dag? Når du er i en høyinteressekategori som bolig, spiser godt og relevant innhold betalt reklame til frokost hver eneste dag. Derfor har vi lagt ned mye arbeid i å lage et innholdskonsept som ikke bare skal være best i bransjen, men ta opp konkurransen med interiørmagasiner og blogger. Dette har gitt veldig gode resultater med lesetid på nesten 2 minutter og en økning i besøk på nettsiden med 400%.

Besøk magasinet på nordvikbolig.no.

Et smart interiørgalleri

Eiendomsmeglere får hele tiden inn bilder av perfekt stylede boliger. Så hvorfor ikke omsette dette til et søkbart interiørgalleri? Her kan boliginteresserte mennesker la seg inspirere av interiør, møbler og løsninger som faktisk finnes i Norge, noe som er mye mer relevant enn et galleri på Pinterest med det beste fra Rivieraen eller New York. Og slik får Nordvik en tydelig rolle i målgruppens liv, også når de ikke er på boligjakt. Galleriet vil få nye og mer avanserte funksjoner etterhvert.

Besøk interiørgalleriet på nordvikbolig.no.

Pek på boligen, og få et prisestimat

Med vår nye app kan du lynraskt få et prisestimat. Du bare peker på boligen med mobilen og får umiddelbart en pekepinn på hva den er verdt basert på siste salg og boligprisutvikling. Les mer om arbeidet rundt appen her.

Lanseringsannonse

Da vi skulle lansere kjeden var det viktig for Nordvik å markere bruddet med Partners. Og til akkurat det, passet print helt utmerket.

Flere jobber

Norad

Save Tropical House

Kan vi redde regnskogen med musikk?
Continue reading
Circle K Europe

Circle K Europe Stories

Hvordan engasjere B2B-målgruppen?
Continue reading