Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Mills

Fete Fakta

Kan fakta om fett formidles på en fet måte? Ja visst, se bare hva vi har gjort for vår kunde Mills og undervisningsopplegget Fete Fakta.

Om prosjektet
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Mills
År: 2020
Fotograf: Tommy Andresen / Pudder Agency

Kunnskap er fett. I alle fall når det presenteres på en leken, visuell innbydende og oversiktlig måte. Sammen med vår kunde Mills har vi laget undervisningsopplegget Fete Fakta, slik at skoletimene i Mat og Helse skal gå som en lek. For både elever og lærere.

Video thumbnail

Verktøy for lærerne

Fetefakta.no er primært et verktøy utviklet for lærere som underviser på ungdomsskoletrinnet. Her serveres grunnleggende kunnskap om næringsstoffet fett, og om hvilken plass fettet har i både kosten og livsstilen vår.

Sammen med kunden har vi jobbet mye med å gjøre stoffet så inspirerende og lettfattelig som mulig, uten at det går på bekostning av kunnskapen elevene sitter igjen med etter timen.

Oversiktlig og lett forklart

I praksis betyr det at vi har laget en veldig strukturert og oversiktlig side, delt inn i kapitler med ulike tema om fett, hvor elever og lærere får alt på ett brett: Poengterte introduksjoner til de ulike temaene, puggefakta, quiz, eksperimentlignende aktiviteter og oppskrifter. Og et eget kapittel til lærerne med en enkel og trinnvis oppskrift på hvordan de kan gjennomføre de ulike timene og aktivitetene.

Sprek visualisering

Det vi er aller mest stolt av, er den spreke, visuelle presentasjonen med friske farger masse bilder og forklarende filmer. Den viktigste målgruppen, ungdomsskoleelevene, digger det.

Men helt ærlig tror vi også at mange andre lar seg inspirere og informere av FeteFakta!

How to: Aioli

Video thumbnail

How to: Cookies

Video thumbnail

How to: Emulsjon

Video thumbnail

Flere jobber

Landkreditt

Ny profil og design til Landkreditt

Visuell identitet, UX&UI
Continue reading