Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Viking Redningstjeneste

Morn, morn!

Problemløseren når dekket er flatt eller strømmen har tatt slutt.

Om prosjektet
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Viking Redningstjeneste
År: 2022
Filmproduksjon: Willy Nikkers

Det er heldigvis ikke ofte man med dagens biler opplever å stå med varseltrekant i veikanten og vente på hjelp. Men det skjer fortsatt, og når adrenalinet pumper er det godt å vite at Viking Redningstjeneste har mer enn 60 års erfaring med å lytte til ulike problemer med nye og gamle biler. Og ikke minst med å hjelpe folk så raskt som mulig tilbake på veien. Denne erfaringen har man tatt med seg inn i en ny reklamefilm, som på en sjarmerende måte forteller at Viking Redningstjeneste er problemløseren når dekket er flatt eller strømmen har tatt slutt.

- De færreste er klar over at man uansett forsikring, bilgaranti, medlemskap eller avtaler kan ringe Viking på 06000 og få hjelp. Man er nok heller ikke så bevisst på at at de aller fleste har en avtale som gjør at man slipper å betale for redningsaksjonen, forklarer Sjur Jensen Bay, markedsdirektør i Viking Redningstjeneste. Vi ønsker med kampanjen å vise at vi tar med oss våre lange erfaring inn i en ny tidsalder, med nye ulyder og problemer fra moderne biler.

Ekteparet i filmen har lang erfaring i å lytte til forbipasserende biler på svingete vestlandsveier, og det er stadig nye lyder som skal tolkes og læres fra biler som ikke lenger har problemer med verken topplokk eller kardang. Heldigvis har de støtte fra Viking som raskt er på pletten med et vennlig «Morn, morn!» og hjelper kundene videre på sin vei.

- Det er ekstra gøy når det ramler inn et annerledes manus med tydelig ambisjon om historiefortelling i mailboxen! En real og lærerik utfordring. Mer av det! sier Stian Johansen hos Willy Nikkers som har vært regissør for filmen.

Good Morning Naug med det kreative teamet Morten Andresen og Thorbjørn Naug, rådgiver Morten Kjærnes og prosjektlederne Fanny Østhaug og Ida Myhre har vært byrå-ansvarlige for produksjonen. Produsent hos Willy Nikkers har vært Krister Svensli.

Bilberging

Video thumbnail

Flere jobber

Altibox

På nett. Med alt på ett sted

Reklame
Continue reading
Trafikkforsikringsforeningen

Ulykkesfuglene på elsparkesykler

Reklame
Continue reading