Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Vertikal Helse

Vertikal Helse i ny drakt

Det siste året har vi jobbet med kundereisen til Vertikal Helse og hvordan de kan øke salget, spesielt på privatmarkedet. Det har blant annet resultert i ny nettside og informasjonsfilmer.

Om prosjektet
År: 2019

Vertikal Helse er en medisinsk kompetansebedrift med et bredt spekter av helsetjenester og bistår kundene med å finne fram til den raskeste og beste behandlingen, slik at du kommer raskest mulig tilbake til en aktiv hverdag.

Deres viktigste produkt er helseforsikringen, hvor de i dag er en klar markedsleder. De fleste av de 500 000 nordmennene som har helseforsikring i Norge i dag, er dekket gjennom bedriftsavtaler og det er lite kjennskap og kunnskap til produktet i privatmarkedet.

Sammen med Vertikal Helse har vi derfor laget et nytt kundeløp hvor nettsiden blir sentral og hvor kunnskap om hva helseforsikring er, står sentralt.

Nettsiden er bygget på Craft CMS og styrer innholdet mot bedrifter og privatkunder, mens selve kjøpet av helseforsikringen er koblet mot IF sine løsninger.

Besøk nettsiden på vertikalhelse.no.

Hvis du er nysgjerrig på prosessen vår er når vi lager nettsider, kan du lese om våre 9 steg her.

Informasjonsfilmer

I tillegg til nettsiden har vi også laget filmer om helseforsikring mot både privatmarkedet og B2B. Filmene er gjort i samarbeid med Racecar. Her er filmen til privatmarkedet:

Video thumbnail

Relaterte artikler

Relaterte jobber

Foreningen Familieskolen

Appen som styrker parforholdet

App / Digital tjeneste
Continue reading
Kygo Life

Lansering av Kygo Life

Nettside / Interaktiv brand film / Reklamefilmer / Sosiale medier
Continue reading