Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
back
back

Arctic Securities

Hva skal Arctic Securities være mest kjent for? Vi hjalp de med oppdatert merkevareplattform, ux, design og front-end utvikling på ny nettside.

Prosjekt
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Arctic Securities
Prosjekt: Webside/branding
År: 2016

Arctic Securities er en ledende, uavhengig norsk investeringsbank med spesialisering innen corporate finance transaksjoner og rådgivning, verdipapirsalg og trading samt egenkapital- og kredittforskning.

Arctic Securities er en kjent merkevare innen investment banking, men hva skal den være mest kjent for? I et tett samarbeid med kundens eget team og tekstforfatter Nils Petter Nordskar, utviklet vi en oppdatert merkevareplattform. All ekstern kommunikasjon bygger i dag på denne, og vi i Good Morning har selv gjort et forsøk på å leve opp til ett av Arctic´s viktigste kjennetegn - ”excellence in execution”.

Vi ga profilen og logoen en liten ansiktsløfting, definerte farger, bildestil, bakgrunner samt UX/design og front-end-utvikling av nettsiden. Den visuelle retningen spant videre på det arktiske, hvor blått ble hovedfargen, komplementert med et sett tilleggsfarger. Vi jobbet tett sammen med lederteamet i Arctic og It-avdelingen i hele prosessen. Arctic selv stod for integrasjon mot egen back-end.

Besøk nettsiden her.

Flere jobber

Orkla

Orkla - På lag med magen

Nettside
Continue reading