Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Orkla

Orkla - På lag med magen

Visste du at magen sender signaler til hjernen og ikke omvendt? Eller at 70% av immunsystement finnes i mage og tarmer? Sammen med Per Høj, Stök og Helmet har vi laget portalen gladmage.no og konseptet “På lag med magen” for Orkla Health.

Prosjekt
Byrå: Per Høj
Kunde: Orkla Health
Prosjekt: Nettside
År: 2018

Når folk søker helseinformasjon på nett, ender de som oftest på et forum eller en “doktor online” tjeneste. Vi ønsket å skape et interaktivt univers som ga svar på alt brukerne lurer på i forhold til plagene de måtte ha, men også gi de muligheten til å lære mer om kjernen til problemet med dårlig magehelse.

Utgangspunktet er gladmage.no, en informasjonsportal om generell tarmhelse, der symptomer, livsstil og utdanning er i førersetet. Her leverte Good Morning designet til nettsiden.

For å gi brukeren en dypere forståelse for problemet, laget vi en interaktiv del hvor man kunne gå inn og se hva som faktisk skjedde i magen når den f.eks. skulle fordøye en bolle, en kaffe eller fast food. Her er hele “innmaten” i en kropp ufarliggjort med 3D animasjoner, og en informativ og morsom voiceover forklarer hele hendelsesforløpet. Konseptet er laget av Per Høj mens Good Morning leverte UX, design og utvikling. Filmene er levert av Helmet.

Besøk mageuniverset "På lag med magen" her.

Flere jobber