Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Sijabra

Å planlegge bryllup er en stor jobb. Sammen med gründerne i Sijabra har vi utviklet en tjeneste som øker sjansen for at alt blir perfekt på den store dagen.

Om prosjektet
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Sijabra
Prosjekt: Digital bryllupsplanlegger
År: 2016

Du har bare en sjanse til å få til det perfekte bryllupet, men planlegging og gjennomføring blir fort overveldende for mange. Sijabra er et gratis planleggingsverktøy som gjør det svært enkelt å sette opp budsjetter og gjestelister. Tjenesten tilbyr også et enormt arkiv med alt man trenger på den store dagen; steder å ha vielsen, festlokaler, fotografer, musikk og blomster. Alt kan bookes direkte fra siden.

Tjenesten er interaktiv, dvs at brud og brudgom separat kan lagre favoritter og lage lister i tillegg til å dele dem med hverandre, gi hverandre meldinger og oppgaver. F.eks: “Har du husket å booke sjåfør fra kirken”, eller “Brudekjolen prøves tirsdag. Hold deg langt unna!”

Good Morning jobbet tett med gründerne av tjenesten gjennom hele prosessen, og har utviklet alt fra visuell identitet til UX, design og programmering. Selve logoens symbol er to ringer som henger sammen og danner et hjerte. Tjenesten fikk et varmt design med en blanding av sans serif og serif fonter, hvor vi valgte en rekke duse og varme farger som skulle gi den riktige følelsen.

Flere jobber

Circle K Europe

Circle K Europe Stories

Hvordan engasjere B2B-målgruppen?
Continue reading
Fana Sparebank

Fana Sparebank webdesign

Webdesign
Continue reading