Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Gnist Trening og Helse

Tenner gnisten med ny nettside

Vi har hjulpet Gnist Trening og Helse med UX, design og utvikling av ny nettside. Den er bygget på Craft CMS, slik at kunden enkelt kan administrere alt innhold selv.

Om prosjektet
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Gnist Trening og Helse
År: 2022

Gnist Trening og Helse er et veletablert trening- og behandlingssenter i Bærum som tilbyr et profesjonelt og tverrfaglig tilbud innen trening, fysikalsk behandling og rehabilitering.

Vi har bistått med UX, design og utvikling, hvor vi brukte Craft CMS som plattform til å styre innholdet til nettsiden. I tillegg har vi laget nye sider for å kjøpe medlemskap og PT-timer. Der koblet vi oss opp til API fra BRP Online slik at alle bestillinger og kjøp går rett i kundens CRM og kassasystem.

Besøk nettsiden på gnistrende.no

For Gnist har GMN vært den perfekte samarbeidspartner for å designe og utvikle vår nye nettside. Samarbeidet har vært sømløst, og resultatet har blitt en mer informativ og brukervennlig side. I tillegg synes vi designet er moderne, friskt og innbydende. Nettsiden er bygget med Craft CMS og det er vi veldig fornøyd med. Craft er intuitiv, fleksibel og gjør det enkelt for oss å lage og styre innhold.

— Siw Børli, Daglig leder Gnist Trening og Helse AS

Relaterte artikler

Flere jobber

Switchr

Ny profil og digital design til Switchr

Visuell identitet og design
Continue reading
Altere / UtilityCloud

Visuell identitet og nettside til UtilityCloud

Kommunikasjon, visuell identitet, nettside
Continue reading
Landkreditt

Ny profil og design til Landkreditt

Visuell identitet, UX&UI
Continue reading