Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Coop

Tolv gryter fulle av Coop smak

I årets kalender har vi ispedd oppskriftene med forslag på en rekke produkter fra vår Coop Smak-serie. Dette er alle produkter som er nøye utvalgt på bakgrunn av definerte kriterier som råvarekvalitet, opprinnelse, bearbeidingsprosess og kvaliteten på sluttproduktet. Slik at du skal kunne smake forskjellen.

Om prosjektet
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Coop
År: 2018

Coop har drevet med delingsøkonomi helt siden de første samvirkelagene ble etablert på 1800-tallet. Inspirert av en modell fra England, ble Arne Forbrugsforening startet opp i 1867 etter prinsippet: Vi eier sammen og deler overskuddet – akkurat slik samvirkelagene fungerer den dag i dag. Som medlem i Coop er du også en medeier, og én gang i året deler vi på
overskuddet.

Når det kommer til delingsøkonomi mellom privatpersoner, har det foregått i evigheter. Helt fra den spede starten hvor vi bodde i huler og bedrev byttehandel, frem til i dag hvor vi lever i et samfunn nærmest gjennomsyret av tjenester som faller innenfor begrepet delingsøkonomi. Det lar være seg deling av bolig, bil båt, jobber og tjenester – til å gå sammen med naboen din og spleise på en ny elektrisk gressklipper.

For mennesket er et flokkdyr som trives best sammen med andre – og da gjerne på kjøkkenet. Lik huleboerne i sin tid dras vi mot ildstedet som et naturlig midtpunkt, både når mat skal konsumeres, men også når viktige avgjørelser skal tas. Naboer, kjærester, venner og familien – ta vare på flokken din! Vårt tips er å samle de alle rundt spisebordet og by de på den mest delevennlige maten av dem alle – en stor, varm gryte!

I denne kalenderen har vi samlet sammen en rekke spennende gryteretter fra alle verdenshjørner, basert på sesong og de beste råvarene fra Coop Smak*-serien. Disse skal du nyte sammen med de du er mest glad i!

La 2019 være året man byr på både gryte og seg selv!