Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
TTF

Uten forsikring er du ute å kjøre

Over 40.000 potensielle gjeldsbomber er ute og kjører på norske veier. Hver dag skjer det i snitt to ulykker på norske veier der den ene parten ikke har gyldig forsikring. Den som kjører uten forsikring er virkelig ute å kjøre!

Om prosjektet
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: Trafikkforsikringsforeningen
År: 2018

Skremsler om straffegebyr på 150 kroner dagen for dem som kjører uten forsikring, ser ikke ut til å være nok. Over 40.000 velger å ikke betale forsikring for sitt kjøretøy. Men de færreste av dem er klar over den store risikoen de bærer ved å ta dette valget; for skulle de bli utsatt for en ulykke vil de bli avkrevd å personlig gjøre opp for deres skader. Det kan fort beløpe seg opp til flere millioner kroner.

Good Morning Naug lanserer i disse dager en kampanje for Trafikkforsikringsforeningen rettet mot de som velger å kjøre uten forsikring. Dramatiseringen er bygget rundt annonser som ser ut som typiske bilannonser. Men bilene som vises er biler som har vært utsatt for en ulykke, hvor føreren har kjørt uten forsikring. Selve bilen koster lite, mens prisen på skaden den har forvoldt er veldig høy. Kampanjen kjøres både på radio, sosiale medier, vg.no, Finn og annonser i helgemagasinene til VG og Dagbladet.

Trafikkforsikringsforeningen er en lovpålagt forening for alle norske forsikringsselskap som forsikrer kjøretøy. Teamet bak kampanjen er Martine Flatlie, Thorbjørn Naug og Pawel Bilas. Ansvarlig hos kunden er Stine Neverdal.

Flere jobber

MINI

Life with MINI

Kampanje
Continue reading
Greater Than A

Greater Than A

Kommunikasjon
Continue reading