Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us
Altere / UtilityCloud

Visuell identitet og nettside til UtilityCloud

UtilityCloud er et ungt selskap med lang erfaring fra energibransjen. Vi har vært så heldig å få samarbeide med dem på kommunikasjon, design og nettside.

Om prosjektet
Byrå: Good Morning Naug
Kunde: UtilityCloud
År: 2022

Med den visuelle identiteten har vi forsøkt å vise at UtilityCloud er en fleksibel og effektiv plattform, som har en styrke i å integrere forskjellige systemer. Vi får frem dette i et dynamisk og sterkt symbol som illustrerer veldig enkelt sammenslåingen av energimarkedets ulike systemer. Dette er satt sammen med et rent og forståelig design, og en moderne fargepalett som viser at de er seriøse og troverdige.

Samspillet mellom design og teknologi

Fleksibel, dynamisk og tidsriktig er stikkord som har vært gjennomgående fra identiteten til design av nettsiden. Målet har vært å kommunisere at UtilityCloud er neste generasjons KIS-platform, og at de kommer med en ny konkurransekraft til nordiske energiselskaper.

Det har vært en utrolig spennende og lærerik prosess, der samspillet mellom design og teknologi har vært med på å skape gode løsninger.

Nettsiden er en multisite, bygget på Craft CMS.

Besøk utilitycloud.no.

Vi valgte Good Morning Naug på grunnlag av flere gode referanseprosjekter. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet, og oppfølgingen underveis har vært utmerket. Det har vært en fantastisk gjeng å samarbeide med!

— Torbjørn Hompland, CEO

Flere jobber

Summa Equity

Digital årsrapport for Summa Equity

Nettside / Digital årsrapport
Continue reading
Switchr

Ny profil og digital design til Switchr

Visuell identitet og design
Continue reading
Gigaboks / Norgesgruppen

Lansering av ny butikkjede

Visuell identitet, reklame og web
Continue reading