Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Skal bedriften få full effekt av markedsinvesteringene, må man være best i klassen i å forstå både mennesker, markedet og hvordan digitale tjenester kan bygge salg. Men man kan bli så flink man bare vil på disse områdene og likevel ikke lykkes. Forskjellen på de beste og de nest beste kan heller ikke fanges i et regneark eller forklares med ord - vi kaller det rett og slett magi.

01

Det er lett å kjenne et lite stikk av misunnelse på de som klarer å bli best i sin bransje - de som lager appen alle laster ned, kampanjen alle snakker om eller som blir delt mest i sosiale medier. Mye av det kan forklares. Det handler om hvor gode man er på å forstå verden rundt seg, definere utfordringer, ta de riktige strategiske beslutningene og bruke de riktige verktøyene.

Les også: Kåret til Årets Byrå 2019

Det handler om hvor gode man er på å forstå verden rundt seg, definere utfordringer, ta de riktige strategiske beslutningene.
Eldar Skylstad,
Strategisk rådgiver / Partner
02

I Good Morning Naug har vi alt dette på plass. Vi har eksperter på alt fra innsikt og strategi i den ene enden til content og performance i den andre. Mellom der finner du kreative team, designere, prosjektledere, webutviklere, digitalrådgivere og spesialkompetanse på CRM. Blant annet. Det vil si det aller meste som skal til for å hjelpe deg til å få mest mulig ut av markedsinvesteringene og å lykkes.

Vi har kompetansen for å få mest mulig ut av markedsinvesteringene og å lykkes.
03

Men uansett hva hver enkelt av oss har som spesialområde, så har vi en ting til felles. Vi tror på effekten av magi. Dette som ikke lar seg definere helt. Dette «noe» som gjør at man til syvende og sist står ut i mengden og lykkes bedre enn konkurrentene - enten med den engasjerende reklamefilmen eller et nytt digitalt verktøy.

Ved hjelp av vår magi står du ut i mengden og vil lykkes bedre enn konkurrentene.
04

Selv om magien er vanskelig å definere, er det lett å forstå hva som skal til: Hardt arbeid av dyktige folk som har en god dose galskap og pågangsmot - og som jobber sammen på tvers av alle kompetanseområder. Og det er kanskje det siste som gjør at vi er helt unike. For i Good Morning Naug har vi ingen vegger mellom oss, ingen avdelinger som splitter og ingen som sitter mer enn 12 meter fra hverandre. Da skapes det magi.

I Good Morning Naug har vi ingen vegger, ingen avdelinger som splitter oss. Og samme bunnlinje.