Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Med kompetansen Lyberg representerer vil vi sammen kunne ha en friere tilnærming til våre respektive kunders utfordringer, og mer komplette leveranser. For oss som fagmiljø er dette en naturlig videreutvikling av tilbudet vårt, som nå begynner å bli komplett.

25 års erfaring

Lyberg har til sammen nesten 25 års erfaring innen merkevarebygging og kommunikasjon. De siste 16 årene fra PR-operatørene som han var med å grunnlegge. Nå satser han på egenhånd, i samarbeid med oss i Good Morning Naug. Vi har et sammenfallende kommunikasjonssyn, og vi er overbevist om at samarbeidet kommer til å skape god verdi for begge parter. I tillegg vil kundene oppleve enda mer komplette løsninger, sømløst levert fordi vi har mulighet til å jobbe tett i effektive prosesser. Begge miljøer har tro på at riktig orkestrerte samarbeid mellom spesialistmiljøer vil være et godt alternativ til store kommunikasjonshus i fremtiden.

Stor verktøykasse

Lybergs brede kompetanse og lange erfaring gjør at vår verktøykasse nå fylles med nye, effektive verktøy og tjenester. Dette inkluderer blant annet:

  • Kommunikasjonsstrategi og PR-planer
  • Virksomhetskommunikasjon
  • PR-tiltak og mediekontakt
  • Beredskap og issue management
  • Krisekommunikasjon
  • Budskaps- og medietrening

I tillegg er Lyberg også en mye brukt kurs- og foredragsholder innenfor mange av de samme temaene.

Ønsker du å lese mer om Lyberg, og hans tjenester finner du mer informasjon på plusslyberg.no.

Relaterte artikler