Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Jubelen i taket

- Hadde det ikke vært for at vi fortsatt holder alle på hjemmekontor, hadde selvsagt jubelen stått i taket, sier daglig leder i Good Morning Naug, Eldar Skylstad. Det er en klisje, men akkurat nå var den ikke til å unngå.

- Etter å ha kommet oss helskinnet gjennom den verste delen av pandemien, valgte vi å satse og styrke det kreative laget vårt og ansatte Morten Andresen og Mattis Bentzen. Det har virkelig vist seg å være riktig. Siden de kom om bord i februar har vi vunnet flere byråkonkurranser, blant annet Tufte Wear, Delphi fondene, noe vi ikke får lov å snakke om ennå, og nå altså Altibox.

Altibox, i toppen av kundebarometrene

Altibox er leverandør av lynraskt fiberbredbånd, tv, strømme- og gamingtjenester og har ikke minst gjort seg bemerket ved at de har ligget på toppen av kundebarometrene i sin bransje i 11 år på rad. Det betyr noe for Good Morning Naug også:

- Vi kjenner Altibox som et selskap som er både offensive, nytenkende og veldig kundeorienterte. Det siste er knyttet opp mot en kultur hvor de tar både hverandre, samarbeidspartnere og kunder på alvor. Det mener vi det blir gode resultater av når det kommer til kommunikasjon også. For noe av det viktigste i et byråsamarbeid handler jo om å kombinere gjensidig respekt og åpenhet med å kunne utfordre hverandre på en god måte.

Kontrakten inneholder ellers mer enn Altibox. Altibox er jo et datterselskap i Lysekonsernet som er et norsk industrikonsern med virksomhet innen energi, telekommunikasjon og infrastruktur. Konsernet, med hovedkontor i Stavanger, leverer produkter og tjenester under merkevarene Altibox og Smartly. Til grunn ligger arbeidet med bygging og utvikling av samfunnskritisk infrastruktur, som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Det betyr at vi på sikt også vil kunne se oppdrag på områder som strøm, elbillading og solcellepaneler – for å nevne noe.

Gleder seg til samarbeidet

I Stavanger er også stemningen god etter valget av samarbeidspartner:

- Vi gleder oss veldig til å jobbe sammen med gjengen i Good Morning Naug! Det som avgjorde valget for oss var at de gjennomgående scoret høyt på vurderingskriteriene vi hadde satt opp. De overbeviste oss spesielt med deres evne til å formidle sin strategiske tilnærming til faget samtidig som de engasjerte oss med deres kreative kompetanse, sier merkevareansvarlig i Altibox, Helene Tendenes Matre.

Selv om valget er tatt for kort tid siden, er samarbeidet allerede i gang og de første briefene ligger på bordet. – Det gleder begge parter seg til å vise fram, avslutter Skylstad.

Nyheter/Artikler