Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Vi er et byrå i vekst, og er utrolig godt fornøyde med at Morten Vikanes ville bli med på laget vårt. Helen har hatt gleden av å jobbe med Morten i Nord DDB og vet hva han kan. Han er en av de beste motion designere der ute.

Etter 8 fine år i Nord DDB var tiden kommet for å søke nye utfordringer, og det får jeg her. Det er gøy å få jobbe med gamle kjente, og det er så mange spennende prosjekter på gang her at jeg var fullbooket og kunne gi full gass allerede første dag.

— Morten Vikanes

I tillegg til Vikanes har vi fått på plass en designlærling. Med denne farten i byrået er vi også veldig glade for å kunne ta imot Eivind S. Eikefjord, som har kommet inn som lærling via Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon. Flere av våre ansatte begynte som lærlinger, men er nå i fast stilling som designere. Å bidra til å sikre nok lærlingplasser i bransjen er et viktig samfunnsansvar vi som byrå har, og oppfordrer andre byråer til å åpne døra for flere lærlinger. Det gagner alle parter at talentene får arbeidserfaring under studietiden.

Vi består nå av en gjeng hvor den yngste er 17 år og eldstemann 68 år.

Det gir et unikt spenn i erfaring og kunnskap, som vi er overbeviste om at kommer kundene våre til gode. Alt vi gjør er forankret i en felles forståelse om at det viktigste vi gir kundene våre er den gode ideen. Med mangfoldige innfallsvinkler, skjerper det oss i jakten på den beste. Vi har snart enda flere folk på vei opp trappene til oss, så vi går mørketiden lyst i møte.

Nyheter/Artikler