Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Byråleder Helen Selberg Johansen er superfornøyd med de to nyansettelsene – Daniel Blaker og Marcus Strömberg.
De er to skikkelig bra fyrer som leverer kompetansen som skal til for å lage fete jobber. De har sklidd rett inn i kulturen fra start.

Designavdelingen vår er i vekst nå og i slutten av september styrker vi den ytterligere med en av Norges beste motiondesignere. Da er jeg ubeskjeden nok til å si at vi har en av de beste designriggene blant mellomstore byråer. Samspillet mellom design, ny teknologi og motion har blitt stadig viktigere i den digitale hverdagen og endrer mye hvordan vi ser på løsninger. Dette er noe kundene våre etterspør.

Daniel kommer fra SMFB der han har jobbet med store merkevarer som Ruter, IKEA og VG. Han har lang fartidstid i bransjen og er ansatt som senior designer og skal ha fagansvar for designerne i byrået.

Jeg hadde lyst til å jobbe et sted jeg kunne utvikle meg mer, og særlig innen digital design. Det å implementere design med ny teknologi og motion har blitt mer og mer viktig for å fungere i en digital hverdag, og GMN ligger langt fremme når det kommer til nettopp dette.

Jeg har fulgt med på GMN en stund og er veldig glad for å få jobbe med en gjeng skikkelig flinke folk.

— Daniel Blaker

Marcus har erfaring fra ulike byråer i Sverige som e-handelsspesialist med fokus på digital markedsfører og brukeropplevelser. Etter noen år i arbeidslivet, fant han ut at det var design han var lidenskapelig opptatt av og hoppet på skolebenken. Han startet hos oss som intern mens han fortsatt studerte i Malmø, men ble raskt fastansatt etter at han brillierte i alle jobber han ble gitt.

Det er en utrolig bra gjeng som gjør at det er gøy å komme på jobb.

— Marcus Strömberg

Nyheter/Artikler