Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Hva er Craft CMS

Craft CMS er et open source CMS som så dagens lys i 2011 og har vokst seg til å bli det foretrukne valget for det profesjonelle markedet. De har vunnet en rekke priser, blant annet Best CMS for SMB, Best CMS for Developers, og Best WordPress Alternative.

Craft CMS demofilmer

Liker du bedre å se video enn å lese en lang artikkel? Vi har laget noen demofilmer som viser noen av Craft CMS sin funksjonalitet.

Hvem bruker Craft CMS

Det er laget over 150 000 nettsider med Craft CMS og de har kjente merkenavn som Netflix, IKEA, Adidas og TEDx i sin portefølje.

Selv bruker vi utelukkende Craft CMS til mellomstore og store nettsider. Unntaket er mindre nettsider og landingssider som ikke har behov for tilpasset funksjonalitet. I slike tilfeller har vi god erfaring med Squarespace.

Etter flere års erfaring med Craft CMS, er vi stolte over å kunne si at vi er offisiell partner.

Hvorfor bruker vi Craft CMS

I korte trekk bruker vi Craft CMS fordi vi synes det er den plattformen som er best. Bak den setningen ligger det 11 års erfaring med prøving og feiling, både i Craft CMS, Wordpress og andre CMS-er.

Den andre grunnen til at vi valgte å spesialisere oss på Craft CMS er fordi vi ofte har drift- og supportansvar etter lansering. Når alle utviklere og innholdsprodusenter jobber i samme tech stack kan hvem som helst hoppe inn og bidra på et prosjekt. Det gir større trygghet for kunden ved f.eks. sykdom og ferier.

Utviklere, innholdsprodusenter og kunden. Alle har forskjellige grunner til å like Craft CMS

I starten var det utviklerne som presset på for at vi skulle gå for Craft CMS, og kun tilby det når vi har ansvaret for utvikling. Etterhvert har UX-designere, webdesignere, innholdsprodusenter, prosjektledere og rådgivere applaudert dette valget, og resultatet er et samkjørt team som har god forståelse for prosessen, byggesteinene og mulighetsrommet.

Hvorfor innholdsprodusenter liker Craft CMS

Vår erfaring er at innholdsprodusenter (enten hos kunde eller hos oss) liker:

 • God oversikt over alle hovedsider og undersider, hvor man kan velge hvilke egenskaper man ønsker å se. Det er f.eks. unødvendig å vise publiseringsdato på en fast side, men det kan være nyttig å vite når den siste ble oppdatert, samt hvem som gjorde det

 • Alle sider kommer med versjonering. Så du kan enkelt rulle tilbake til en tidligere versjon

 • Forhåndsvisning direkte i CMS før du publiserer

 • Generer en hemmelig URL du kan dele med kollegaer for tilbakemelding før du publiserer

 • Stor fleksibilitet på hvordan man ønsker å bygge opp sidene med “mix and match” med alle moduler som er tilgjengelig

 • Kan selv lage mapper og undermapper i bildebanken

 • Trenger ikke tenke på tilpasning av bilder før du laster opp til CMS. Last opp det du har, så genererer systemet selv de størrelsene nettsiden behøver

 • Kan sette fokuspunkt på bilder slik at du får riktig utsnitt

 • Enkelt å lage, slå av og på kampanjesider for å samle leads

Hvorfor liker kundene Craft CMS?

Det vi ofte får høre fra kunder (selv om de ikke er hands on inne i Craft CMS) er fordeler som:

 • Det er veldig fleksibelt i forhold til før, med tanke på å opprette nye sider, lage kampanjer, endre menyer og endre innhold på andre språk

 • Mindre risiko for å bli hacket enn f.eks. ved Wordpress

 • Kan sette tilgangsnivåer for de som skal jobbe med innholdet. F.eks. kan en bruker kun lage innhold, men ikke publisere. Eller de kan publisere, men kun på den norske utgaven av nettsiden

 • Tilgang til kompetanse hos oss etter lansering

 • Nettsiden går mye raskere enn før (men det handler om langt mer enn Craft CMS)

Hvorfor liker utviklere Craft CMS?

Da jeg ba utviklere hos oss argumentere for hvorfor de liker Craft, fikk jeg et ganske så langt svar. Så hold deg fast, her kommer det:

De fleste svære CMS-er er tungvektere når det kommer til å administrere innhold, men sammen med fordelene med åpen kildekode og store communities kommer en uunngåelig ulempe: Det blir et sammensurium av åpen kildekode, og det kreves mye vedlikehold for å ivareta sikkerhet og kompatibilitet.

Her er våre punkter om hvordan Craft CMS hjelper oss utviklere til å bygge solide løsninger på nett:

Ingen begrensninger

Du kan forme prosjektet ditt som du vil. Craft bringer ingen forhåndskonfigurert struktur eller stiler til frontend, alt avhenger av utvikleren. Dette er bra for erfarne programmerere siden du kan ta hvilken som helst tilnærming til enhver oppgave og ikke trenger å håndtere begrensninger som kan komme fra kode som ikke passer din nåværende utfordring.

Innebygd sikkerhet

Craft er veldig god på sikkerhet og har mange sikkerhetstiltak for å hjelpe utviklerne som ikke har inngående kompetanse på fagfeltet. Den har CRUD-operasjoner som gir funksjonaliteten du håper på i et CMS, men opprettholder strenge MVC-prinsipper med tanke på sikkerhet på sensitive operasjoner.

Plugins du kan stole på

Wordpress kan skryte av et større community, men det er ikke en fordel i våre øyne. Svært mange ikke-kvalifiserte utviklere kan lage plugins, noe som kan skape utfordringer både for sikkerhet og funksjonalitet. Craft CMS er derimot for mer erfarne utviklere, noe som gjør at færre lager plugins, men det som lages er av god kvalitet.

Komponentbasert PHP-rammeverk

Craft CMS er basert på Yii-rammeverket. Det er et komponentbasert PHP-rammeverk med høy ytelse som brukes av tusenvis av utviklere over hele verden. Dette rammeverket gir en solid struktur på koden og hjelper deg med å skrive sikker og lettlest tilpasset kode for dine plugins og moduler.

TWIG for maler

Craft CMS bruker TWIG som den innebygde motoren for maler. Fordelene i forhold til motparten er:

 • Mer kortfattet syntaks som gjør maler mer lesbare
 • Hastighet
 • Sikkerhet
 • Skalerbarhet med flere forhåndslagde filtre og funksjon, med et oversiktlig og brukervennlig plugin-system for å lage ditt eget
 • Mal arv

Headless CMS

Fleksibilitet ved å konfigurere Craft som et headless CMS. Med Craft er du ikke begrenset til TWIG-motoren, den tillater en helt headless tilnærming der du kan bruke et Rest- eller GraphQL-api til å kommunisere mellom backend og frontend og koble frontend helt fra PHP. Da har du et kontrollpanel for å enkelt administrere nettstedet ditt, appen din og ethvert annet grensesnitt.

Bygget i GraphQ

GraphQ er et svært robust kodespråk for API-er, og Craft CMS har dette innebygget som plug & play.

Fra lokal, til staging, og videre til production server

Craft CMS er veldig god på konfigurasjon av prosjekter, der du kan sende inn variabler avhengig av ditt nåværende miljø, om det er lokal utvikling, staging eller produksjonsserver.

Den lar deg også overføre oppdateringer og endringer mellom disse miljøene uten ekstra manuelt arbeid (noe som er mye mer nyttig enn det kanskje høres ut som), samtidig som du ivaretar samme datastruktur mellom serverne dine.

Dette gir raskere og mer fleksible løsninger for distribusjon.

Composer

Craft CMS bruker Composer som gjør det enkelt å integrere og vedlikeholde biblioteker fra 3.part.

Oversikt over støtte i Craft CMS

Multisite

Du kan kjøre flere nettsteder fra en enkelt installasjon. F.eks en nettside med flere språk, eller at man rett og slett har unike nettsider på forskjellige domener, slik vi f.eks. gjorde på NRC Group og Utility Cloud.

Vi definerer selv hvordan vi ønsker å kontrollere tilgjengelighet og innhold. Noen administratorer har f.eks. bare tilgang til den ene nettsiden, men ikke de andre. Og vi kan selv definere om en ny underside skal opprettes på alle versjoner, eller kun på f.eks. den norske.

Vi har laget multisite nettsider de siste årene og er godt kjent med hvordan vi kan maksimere denne funksjonaliteten

Les mer her

Mer moduler, mindre malverk

Før var det vanlig å bygge en ny nettside basert på maler. Nå har det gått over til moduler.

Eksempler på en modul kan være tekst, video, bildegalleri, quiz, nyhetsbrev, leads skjema, og så videre. Det kan i utgangspunktet være hva du vil så lenge vi definerer hvordan det fungerer.

Disse modulene kan da brukes etter eget ønske på hver underside som opprettes i CMS. Dette resulterer i et veldig fleksibelt system for innholdsskaperne og gir dem verktøyene de trenger for å lage engasjerende innhold på nettstedet.

Når vi lager nettsider går det ofte fra sidekart, sidestruktur over til moduler.

Et sidekart definerer alle sidene som skal inn på nettsiden. Dette vises i en tre-struktur.

En sidestruktur definerer hvordan en enkelt side er bygget opp. Som oftest er det en Hero i toppen med bilde eller video samt overskrift, ingress og CTA-knapp. Under der kommer valgfrie moduler. Og helt i bunnen har vi footer.

Men hva er moduler?

Moduler er en komponent med gitte regler for hvordan den skal se ut og oppføre seg.

Eksempler på slike moduler:

 • Tekstmodul
 • Bildemodul
 • Videomodul
 • Galleri
 • Side-om-side modul
 • Quote
 • Meld på nyhetsbrev
 • Lead skjema
 • Quiz
 • Scrollytelling
 • Product features
 • Player card

Hvordan de skal se ut og hvordan de skal fungere er noe vi jobber ut i fellesskap med kunden.

For eksempel kan det være at kunden ønsker å bruke Mailchimp til å ta imot leads, for så å sende ut kurert innhold basert på hva slags produktgruppe de er interessert i.

Da lager vi et skjema for leads som også sender inn produktgruppen som variabel. På den måten får kunden inn ikke bare navn og e-post til en lead, men kan også sette opp automatiske e-postløp basert på produktkategori.

Mediebibliotek

Med Craft CMS får du et svært godt og fleksibelt mediebibliotek. Brukere kan gjøre de vanlige oppgavene du forventer, som å legge til/redigere/slette filer og administrere tilknyttede metadata. I tillegg er det støtte for lagring av Vimeo og YouTube-filmer.

Du velger selv mappestrukturen du ønsker, og du kan også enkelt finne frem til hver asset gjennom søk. Du kan også redigere bildestørrelse, rotering og skalering, samt sette fokuspunkt. Bilder blir automatisk transformert til forskjellige størrelser for å ivareta en god balanse mellom kvalitet og lastetid.

Kampanjer og "landinggsider"

Craft CMS’ system for oppføring av sider er oversiktlig og enkelt for de som skal lage/publisere/planlegge eller sette en utløpsdato for innhold. Sammen med den modul-baserte tilnærmingen, ligger alt til rette for en fleksibel måte å lage innhold på, som igjen vil kunne bidra til å nå kampanjemål og optimalisere leadgenerering.

Innholdskatalog

Med dette CMS-et er det enkelt å holde oversikten over eksisterende innhold og å skape nytt. Alle sider og undersider er kategoriserte, slik at det er enkelt å navigere til riktig seksjon. For seksjoner med mange sider er det mulig å filtrere og sortere etter dataverdier. Dette kan konfigureres seksjonsvis, sortering kan for eksempel skje alfabetisk, etter nummer eller dato.

Alle seksjoner har et metafelt som genereres automatisk når en side blir opprettet eller redigert (dato opprettet, dato oppdatert, forfatter etc).

SEO / Sosiale medier

Vi bruker en plugin som tillater brukerne å kontrollere sidens SEO-egenskaper. Dette gjelder overordnet og helt ned til hver eneste oppføring på siden.

Craft CMS tillater automatisk registrering av metadata, som søketittel, beskrivelse og bildedeling, samt andre viktige datapunkter som kanonisk url, OG-metatagger osv.

All automatisk generert informasjon kan bli overskrevet, inkludert innstillinger for sitemap.xml, robot.txt, human.txt og security.txt.

Hver seksjon kan ha sine egne default-innstillinger for automatisk metainformasjon. Programtillegget sørger for forhåndsvisning av hvordan siden vil se ut i en søkemotor, eller delt på Facebook eller Twitter.

301-omdirigering

Vi fører logg over nye 404-feilkoder («page not found»), noe som gjør at vi kan lage egendefinerte url-omskrivinger for å omdirigere innholdet til ny adresse. En plugin viser statistisk informasjon om hvor ofte vi får 404- eller 301-feil, lar oss endre innhold eller lage nye omdirigeringer for å opprettholde sidens SEO-rangeringer.

Vi lager også tilpassede url-omskrivningsmønstre for å lede besøkende til nye url-er, dersom det nye nettstedets url-struktur ikke samsvarer med den gamle. Dette gjør at du beholder dine opptjente søkemotor-rangeringer, uten straff.

Administrasjon av brukere

Craft CMS har et fleksibelt system for å administrere brukerroller og tillatelser. Hver bruker kan tildeles flere roller med forhåndsdefinerte tillatelser. Vi kan også angi tillatelsene manuelt, én etter én.

Vi kan kontrollere eksakt hvilken del av CMS brukeren har tilgang til, og hvilke sider den enkelte har anledning til å redigere, eller vi kan sette begrensninger etter type innlegg.

Versjonslogg

Craft CMS har et av de beste og enkleste versjonssystemene vi har erfaring med. Craft CMS lager automatisk en ny versjon av innholdet ditt for hver gang det lagres, og beholder ulagrede oppdateringer i et utkast. Dette gjør det mulig å jobbe med store mengder innhold over en lengre periode. Alle utkast til nye sider eller redigeringer blir lagret i minnet, så det er ikke behov for å lagre eller publisere innholdet før du forlater det.

Hver versjon og utkast er merket med dato og klokkeslett, slik at det er enkelt å spore endringer og hente tilbake eldre versjoner.

Forhåndsvisning av innhold

Craft CMS har en enkelt, men kraftig preview-funksjon, som gjør det enkelt å se endringer så godt som umiddelbart, redigeringsverktøyet og visningsbildet ligger side om side.

Upubliserte versjoner kan også deles gjennom en lenke. Dette er smart når innholdsprodusenten ønsker tilbakemeldig eller trenger godkjenning før publisering.

Headless CMS

De fleste tradisjonelle eller monolittiske innholdsstyringssystemer er “koblet", noe som betyr at innholdsstyringsapplikasjonen (CMA) og innholdsleveringsapplikasjonen (CDA) forenes i én enkel applikasjon, og lager back-end-brukerverktøy, innholdsredigering og taksonomi, nettdesign, og maler som er uatskillelige.

Med et Headless CMS kan vi koble CMA fra CDA som igjen legger til rette for:

 • Utmerkede omnikanal-opplevelser (innholdslevering gjennom nettsted/apper/datadelingsplattform fra en sentral hub)

 • Hastighet og enkle løsninger for utviklere

 • Framtidssikre løsninger til en lavere kostnad

 • Skalerbart inn i fremtiden

 • Overlegen programvarearkitektur

 • Headless CMS er mer skalerbart

Headless CMS explained in 2 minutes

Video thumbnail

Lyst til å vite mer?

Lurer du på om nettsider lagd med Craft CMS kan være noe for din virksomhet?

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat om Craft CMS.

{"title":"Trenger dere ny nettside?","description":"<p>Kanskje vi er akkurat den dere leter etter. Svar p\u00e5 noen enkle sp\u00f8rsm\u00e5l, s\u00e5 tar vi kontakt veldig snart.<\/p>","background":"#f2f2f2","darkText":true,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/1.json","alt":"1"},"form":[{"id":65236,"name":"Ny nettside","handle":"screen","sub":[{"id":65237,"name":"Hva heter dere?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Selskapsnavn","field":{"id":75660,"type":"textField","required":false,"placeholder":null,"validate":"none"},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/2.json","alt":"2"},"sub":[{"id":69647,"name":"Har dere nettside n\u00e5?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Har-nettside","field":{"id":75661,"type":"radios","required":false,"options":[{"col1":"Ja","col2":"Ja","label":"Ja","value":"Ja"},{"col1":"Nei","col2":"Nei","label":"Nei","value":"Nei"}]},"mapValues":true,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/3.json","alt":"3"},"sub":[{"id":75670,"name":"Hva er URL til nettsiden?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"URL","field":{"id":75671,"type":"textField","required":false,"placeholder":"URL","validate":"url"},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/3.json","alt":"3"},"sub":[{"id":75676,"name":"Hvem er m\u00e5lgruppen?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"M\u00e5lgruppe","field":{"id":75677,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/5.json","alt":"5"},"sub":[{"id":75678,"name":"N\u00e5r m\u00e5 den nye nettsiden v\u00e6re ferdig?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Tidsramme","field":{"id":75679,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/6.json","alt":"6"},"sub":[{"id":75680,"name":"Hva \u00f8nsker dere hjelp med?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Fagomr\u00e5der","field":{"id":75681,"type":"checkboxes","required":false,"options":[{"col1":"Digital strategi","col2":"Digital strategi","label":"Digital strategi","value":"Digital strategi"},{"col1":"UX (wireframes)","col2":"UX (wireframes)","label":"UX (wireframes)","value":"UX (wireframes)"},{"col1":"UI (design)","col2":"UI (design)","label":"UI (design)","value":"UI (design)"},{"col1":"Animasjoner","col2":"Animasjoner","label":"Animasjoner","value":"Animasjoner"},{"col1":"Utvikling","col2":"Utvikling","label":"Utvikling","value":"Utvikling"},{"col1":"Innholdsproduksjon","col2":"Innholdsproduksjon","label":"Innholdsproduksjon","value":"Innholdsproduksjon"},{"col1":"Sporing og analyse","col2":"Sporing og analyse","label":"Sporing og analyse","value":"Sporing og analyse"}]},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/7.json","alt":"7"},"sub":[{"id":75756,"name":"Har du preferanser for design eller funksjonalitet for nettsiden?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Preferanser","field":{"id":75757,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/8.json","alt":"8"},"sub":[{"id":75758,"name":"Er det noen nettsider du synes er eksta inspirerende?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Inspirasjon","field":{"id":75759,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/9.json","alt":"9"},"sub":[{"id":75760,"name":"\u00d8nsker dere koblinger mot tredjepart?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"3part","field":{"id":75761,"type":"checkboxes","required":false,"options":[{"col1":"Webshop","col2":"Webshop","label":"Webshop","value":"Webshop"},{"col1":"Rekrutteringsplattform","col2":"Rekrutteringsplattform","label":"Rekrutteringsplattform","value":"Rekrutteringsplattform"},{"col1":"Nyhetsbrev","col2":"Nyhetsbrev","label":"Nyhetsbrev","value":"Nyhetsbrev"},{"col1":"Oslo B\u00f8rs","col2":"Oslo B\u00f8rs","label":"Oslo B\u00f8rs","value":"Oslo B\u00f8rs"},{"col1":"Andre","col2":"Andre","label":"Andre","value":"Andre"},{"col1":"Nei, ingen koblinger","col2":"Nei","label":"Nei, ingen koblinger","value":"Nei"}]},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/10.json","alt":"10"},"sub":[{"id":75762,"name":"\u00d8nsker dere drift og supportavtale etter lansering?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Drift","field":{"id":75763,"type":"radios","required":false,"options":[{"col1":"Ja, \u00f8nsker tilbud p\u00e5 det","col2":"Ja","label":"Ja, \u00f8nsker tilbud p\u00e5 det","value":"Ja"},{"col1":"Nei","col2":"Nei","label":"Nei","value":"Nei"}]},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/11.json","alt":"11"},"sub":null}]}]}]}]}]}]}]},{"id":75682,"name":"Fortell litt om dere. Hva gj\u00f8r dere?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Fortell","field":{"id":75683,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/4.json","alt":"4"},"sub":[{"id":75950,"name":"Hvem er m\u00e5lgruppen?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"M\u00e5lgruppe2","field":{"id":75951,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/5.json","alt":"5"},"sub":[{"id":75952,"name":"N\u00e5r m\u00e5 den nye nettsiden v\u00e6re ferdig?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Tidsramme2","field":{"id":75953,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/6.json","alt":"6"},"sub":[{"id":75954,"name":"Hva \u00f8nsker dere hjelp med?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Fagomr\u00e5der2","field":{"id":75955,"type":"checkboxes","required":false,"options":[{"col1":"Digital strategi","col2":"Digital strategi","label":"Digital strategi","value":"Digital strategi"},{"col1":"UX (wireframes)","col2":"UX (wireframes)","label":"UX (wireframes)","value":"UX (wireframes)"},{"col1":"UI (design)","col2":"UI (design)","label":"UI (design)","value":"UI (design)"},{"col1":"Animasjoner","col2":"Animasjoner","label":"Animasjoner","value":"Animasjoner"},{"col1":"Utvikling","col2":"Utvikling","label":"Utvikling","value":"Utvikling"},{"col1":"Innholdsproduksjon","col2":"Innholdsproduksjon","label":"Innholdsproduksjon","value":"Innholdsproduksjon"},{"col1":"Sporing og analyse","col2":"Sporing og analyse","label":"Sporing og analyse","value":"Sporing og analyse"}]},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/7.json","alt":"7"},"sub":[{"id":75956,"name":"Har du preferanser for design eller funksjonalitet for nettsiden?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Preferanser2","field":{"id":75957,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/8.json","alt":"8"},"sub":[{"id":75958,"name":"Er det noen nettsider du synes er eksta inspirerende?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Inspirasjon2","field":{"id":75959,"type":"textArea","required":false,"placeholder":null},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/9.json","alt":"9"},"sub":[{"id":75960,"name":"\u00d8nsker dere koblinger mot tredjepart?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"3part2","field":{"id":75961,"type":"checkboxes","required":false,"options":[{"col1":"Webshop","col2":"Webshop","label":"Webshop","value":"Webshop"},{"col1":"Rekrutteringsplattform","col2":"Rekrutteringsplattform","label":"Rekrutteringsplattform","value":"Rekrutteringsplattform"},{"col1":"Nyhetsbrev","col2":"Nyhetsbrev","label":"Nyhetsbrev","value":"Nyhetsbrev"},{"col1":"Oslo B\u00f8rs","col2":"Oslo B\u00f8rs","label":"Oslo B\u00f8rs","value":"Oslo B\u00f8rs"},{"col1":"Andre","col2":"Andre","label":"Andre","value":"Andre"},{"col1":"Nei, ingen koblinger","col2":"Nei, ingen koblinger","label":"Nei, ingen koblinger","value":"Nei, ingen koblinger"}]},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/10.json","alt":"10"},"sub":[{"id":75962,"name":"\u00d8nsker dere drift og supportavtale etter lansering?","description":null,"handle":"subScreen","unique":false,"identifier":"Drift2","field":{"id":75963,"type":"radios","required":false,"options":[{"col1":"Ja, \u00f8nsker tilbud p\u00e5 det","col2":"Ja","label":"Ja, \u00f8nsker tilbud p\u00e5 det","value":"Ja"},{"col1":"Nei","col2":"Nei","label":"Nei","value":"Nei"}]},"mapValues":false,"image":{"url":"https:\/\/dsnu2dcxtn37x.cloudfront.net\/assets\/projects\/Lottie\/11.json","alt":"11"},"sub":null}]}]}]}]}]}]}]}]}]}]}],"success":{"title":"Tusen takk!","message":"<p>Du h\u00f8rer fra oss veldig snart.<br \/><\/p>","link":null}}

Nyheter/Artikler