Oslo, Norway
59° / 60° N
Follow us

Eksempel på artikkel

Overskrift:
Her får du Norge på sitt aller beste

Ingress:
Midt mellom høye fjell og dype fjorder, er ærverdige Hotell Glimmer et perfekt utgangspunkt for deg som drømmer om aktiviteter i spektakulære omgivelser, kombinert med en touch av luksus.

– Her møter det kortreiste og tradisjonelle nå det eksotiske, sier hotellets nye kjøkkensjef, Peder Mikkelsen.

Renovert hotell og nytt spa

Etter til sammen ti år på storbyrestauranter, først i Oslo og så i Hongkong og Singapore, har han nå vendt hjem til Vestland og til hotellet hvor han husker å selv ha tilbragt noen feriedager som barn.

– Det er gode minner, som har kommet tilbake til meg nå. Den blomstrende hagen, fjellene i bakgrunnen og utsikten over fjorden, som stadig skifter farge gjorde inntrykk både da og nå, sier han. Og legger til at det også er mye som er forandret:

– Hotellet har jo gått igjennom en stor renovering og blitt skikkelig fresht, men jeg er imponert over hvordan de likevel har klart å bevare det opprinnelige preget, sier Mikkelsen, og forteller at han aldri hadde trodd at den gamle uthuset kunne bli et intimt og innbydende spa.

Asiatisk vri i restauranten

Men det er ikke bare de dekorative lotusblomstene på spaet som nå sørger for et hint av Asia på hotellet. For med seg fra Østen har kjøkkensjefen krydder, smaker og inspirasjon, som han bruker til å skape en ny vri på den norske tradisjonsmaten.

– Ingenting slår våre egne, lokale råvarer. Noe av det beste med for eksempel norsk fisk, er at den er så solid og ren i smaken at den kan eksperimenteres litt med, sier kjøkkensjefen, som hver dag i sesongen tar med seg en kurv ut i hotellets egen grønnsakshage for å plukke fersk salat og krydderurter til middagen.

Aktivitetsmekka

Det er ikke bare på selve hotellet det har skjedd en utvikling siden Mikkelsen ferierte her som barn. I løpet av de siste årene har det blitt lagt til rette for en rekke aktiviteter, både for barnefamilier og voksne som ønsker å tilbringe noen feriedager i spektakulær natur.

– Den gang fulgte vi bare noen umerkede krøtterstier oppover. De nymerkede stiene for både korte og lange fotturer, og ikke minst sykkelstiene som starter rett utenfor hotelldøra, er jo helt fantastiske, sier han og fortsetter:

– Det er på sitt vis flott i Singapore og Hongkong. Men å komme tilbake hit, det kan jo ikke beskrives som annet en magisk.

Når vi lager artikler ...

Skulle vi lage flere artikler fra dette fiktive hotellet, kunne vi i den ene fokusert på spaet og gått i detalj om det, og i en annen gått i dybden og forklart mer detaljert om aktivitetstilbudet. Dette er bare eksempler. Ingen destinasjon er lik, og vi vet at ditt tilbud er unikt. I ditt tilfelle vil vi selvfølgelig fokusere på det!

Artikkelen kan du legge ut på nettsiden din hvis du ønsker det, samt at vi legger den ut som en Facebook Instant Experience. Det betyr at målgruppen kan lese artikkelen og se bilder, uten å forlate Facebook.

Eksempel på annonsering

Når man har laget innhold for din destinasjon, lager vi en annonser med flere vinklinger mot flere målgrupper. Her er tre eksempler på annonser vi kunne laget til Hotell Glimmer.

Relaterte artikler